:: avasalat.hu ::

Kosár
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

   

Home Bemutatkozás
Bemutatkozás PDF Nyomtat Email

Tisztelettel köszöntjük honlapunkon, mely által szeretnénk elkalauzolni önöket cégünk tevékenységi köreiben és bemutatni referenciánkat. Az A VASALAT Kft. tevékenységi köre a bútor- és épület vasalatok valamint faanyagok és laptermékek széles körű forgalmazása. Értjük ez alatt például nyílászáró vasalatokat (Roto, G-U), felület kezelő anyagokat (Remmers), kötőelemeket (Resser, Rothoblass), bútor vasalatokat (Forest, Häfele, Blum) és egyéb kiegészítő termékeket. Kínálatunkban megtalálható a FALCO és EGGER termékek teljes körű skálája, ezenfelül ajtó- és ablak frízek, műszárított faanyagok, gyalult faanyagok, táblásított termékek valamint épületfa.

A cégünk célja, hogy csak és kizárólag elégedett megrendelők legyenek a referenciáink között, ezért igyekszünk tudásunk legjavát nyújtva végezni a ránk bízott megrendeléseket. Az ország bármely részére vállaljuk termékeink kiszállítását, de az ország határain kívül is nyitottak vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott termékeket vásárlóink felhasználják az otthonukban.

Ha bemutatkozásunk és referenciáink elnyerték tetszését, várjuk jelentkezését, hogy ismét egy elégedett megrendelővel bővíthessük a repertoárunkat.

Böngéssze honlapunkat, ha felkeltettük érdeklődését a kapcsolat menüpontra kattintva keresse kollégáinkat!

http://www.avasalat.hu/

 

Várjuk szíves megkeresését!

Üdvözlettel:

A VASALAT Kft csapata.

Share
 

PARTNEREINK


Pénznem választó


Hírlevél